Luna Martie, Luna femeii este si Luna Pearl Beauty Center

In Martie, salonul Pearl Beauty Center implineste un an de cand ii rasfata pe satmareni cu servicii premium si echipamente de top. Un an in care s-au realizat mii de proceduri de infrumusetare sau slabire, a fost anul in care pentru multe satmarence ritualul de ingrijire Pearl Beauty Center a devenit o traditie saptamanala.

Investitorul salonului, Marius Martocsan ne-a adus asigurari ca preocuparea salonului in anii ce vor urma va fi in continuare axata pe adoptarea celor mai recente tehnologii si achizitia ultimelor aparate de infrumusetare lansare si premiate pe piata mondiala. Esteticienele salonului vor ramane in continuare conectate la ultimele cursuri de formare si perfectionare in domeniu, din tara sau strainatate. Iar preocuparea pentru produse de ingrijire de cea mai buna calitate va ramane si ea printre prioritatile salonului, pentru ca ingrijirea continua si acasa.

Pentru perioada 1-8 Martie, Pearl Beauty Center a pregatit un discount aniversar tuturor clientilor- 30% la toate produsele si serviciile salonului. Serviciile achizitionate in aceasta perioada, vor putea fi realizate timp de 90 de zile. Marius Martocsan, investitorul, ne indeamna cu caldura sa profitam de aceste oferte, deoarece urmatoarele oferte de acest gen vor fi abia in ultimele luni ale anului 2019 (cu ocazia Black Friday)

Asadar, acum aveti inca un motiv intemeiat sa incercati serviciile Pearl Beauty Center, asta daca n-ati facut-o deja pana acum.

Salonul Pearl Beauty Center a deschis o noua era in industria frumusetii din Satu Mare, iar acest lucru nu a trecut neobservat . Pearl Beauty este acum nominalizat la Salonul Anului 2019 in Romania, iar cu un like oferit la acest link, il ajutati sa ajunga mai aproape de acest titlu http://bit.ly/VoteazaPearlBeautyCenter
Pentru ca Martie este si luna femeii, luna mamei, Pearl Beauty Center a lansat in premiera pentru Satu Mare o campanie de responsabilitate sociala dedicata mamicilor, denumita „Transformarea Anului”. Scopul este acela de a ajuta o mamica sa revina la silueta mult visata, cu procedurile de ultima ora ale salonului si sfaturile valoroase de nutritie si sport.

Nu mai putin de 1000 euro este valoarea premiului acordat castigatoarei, insa marele castig este implinirea unui vis- silueta mult visata.

Pearl Beauty Center, iti dorim sa o tii tot asa, cu proiecte frumoase si surprize dedicate satmarenilor!

Salonul Pearl Beauty Center se afla pe strada Avram Iancu nr.58 (cu intrare de pe strada Andrei Muresanu), program de Luni pana Vineri intre orele 08:00-21:00, iar Sambata de la 09:00- 15:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.