Lecții de prim ajutor. Workshop la Viile Satu Mare

În data de 27 februarie, începând cu ora 09.00, la sediul Primăriei Viile Satu Mare, va avea loc un training comun pe tema acordarii primului ajutor, la care participă partenerii de proiect, membrii SVSU și invitați.

Acțiunea are loc în cadrul unui proiect transfrontalier, în care sunt implicați comunele Viile Satu Mare, Odoreu, Halmeu, Păulești și Tyukod (Ungaria)
Valoarea totală a proiectului este de 1.040.800 de euro, din care contribuţia Uniunii Europene (FEDR) de 884.680 de euro.

Obiectivul principal al proiectului constă în realizarea unor investiții transfrontaliere în vederea gestionării riscurilor specifice, asigurarea evitării dezastrelor și dezvoltarea sistemelor de gestionare a dezastrelor.

Prin dotarea echipelor de voluntari cu echipamente performante, proiectul va facilita gestionarea riscurilor transfrontaliere, precum și îmbunătățirea infrastructurii, echipamentelor și potențialului uman care deservesc echipele de intervenții de urgență din județele Satu Mare și Szabolcs-Szatmár-Bereg.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.