Accident spectaculos. Șoferul în stare gravă (Foto)

Un grav accident de circulație a avut loc astăzi, 24 februarie, în localitatea Mijlocenii Bârgăului. O mașină care circula cu viteză a lovit un cap de pod, un stâlp de electricitate și gardul unui imobil. În urma impactului șoferul a suferit răni grave.

Bărbatul de 33 de ani din Rusu Bârgăului, a călcat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul volanului și a lovit inițial un cap de pod, după care un stâlp de electricitate pe care l-a și rupt și gardul unui imobil.

„Un bărbat de 33 de ani din Rusu Bârgăului, în timp ce conducea un autoturism pe DN17, prin Mijlocenii Bârgăului, cu direcția de deplasare spre Bistrița, pe fondul vitezei excesive ar fi pierdut controlul autoturismului părăsind partea carosabilă și intrând în coliziune cu un cap de pod, după care un stâlp de electricitate și gardul unui imobil. Accidentul s-a soldat cu rănirea gravă a șoferului, acesta fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Totodată, având în vedere faptul că nu a putut fi testat, i s-au prelevat probe biologice de sânge pentru a se stabili dacă a consumat sau nu alcool”, a declarat pentru Bistrițeanul.ro purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Diana Pintea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.