Captura mare ! Tigari de aproape 300.000 de lei (Foto)

Vineri, 22 februarie, în jurul orei 06.45, la nivelul Serviciului Teritorial PF Satu Mare s-a declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Politistii de frontiera au depistat și oprit în trafic, pentru control, pe raza localității Ciuperceni, un autoturism marca Ford Galaxy, înmatriculat în România, condusă de către cetățeanul român Mihai N., în vârstă de 44 de ani, domiciliat pe raza jud. Maramureș.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au constatat că în aceasta se află o cantitate mare de țigări de contrabandă, fapt pentru care șoferul şi autovehiculul au fost duşi la sediul poliției de frontieră în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor descoperite a rezultat cantitatea de 24.500 de pachete cu țigări, marca Jin Ling, în valoare de 287.000 lei.

Drept urmare, țigările au fost ridicate în vederea confiscării, iar în cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

De asemenea, autoturismul în valoare de 95.000 lei, folosit la transportul țigărilor, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.