Aurelia Fedorca către Kereskenyi: “Prietene, du-te și fă-ți temele”

Președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca îi transmite un mesaj dur primarului municipiului reședință de județ, Kereskenyi Gabor. “Prietene, du-te și fă-ți temele. Ai sfeclit-o, ai sfeclit-o, dar nu mai face și conferințe de presă ca să vii să arăți cu degetul spre cine?”, spune președintele PSD.

Criticile au fost transmise în cadrul unei conferințe de presă ce a avut loc azi, 23 februarie la sediul Organizației Județene a PSD Satu Mare.

“În momentul în care tu te pregătești să scoți o documentație la licitație să te uiți un pic, ce e în piață, ce s-a modificat, prinzi specialiști, cine ți-a făcut documentația și apoi te pregătești de achiziție publică. Varianta clară, legală, este tu autoritate să te pui lângă contractul ăla de finanțare, dar nu să scoți necredibil niște documentații. Dacă le-ai scos necredibile, rezultatul este că nu vine niciun agent economic să se uite spre tine pentru că n-a venit să-și aducă bani de acasă. E evident că așa este … Prietene, du-te și fă-ți temele. Ai sfeclit-o, ai sfeclit-o, dar nu mai face și conferințe de presă ca să vii să arăți cu degetul spre cine? Ok, s-a întâmplat, dacă nu te-ai trezit la un moment dat, dar nu te mai tot duce să arăți vinovații că până la urmă pentru județul ăsta Satu Mare s-au dat bani pentru pod, ți-a dat Guvernul României, vrei sau nu vrei să crezi, 18 milioane de euro, poate îți mai trebuie, dar pune și tu de la tine că și tu ai buget în primăria asta”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Aurelia Fedorca.

2 Comentarii la "Aurelia Fedorca către Kereskenyi: “Prietene, du-te și fă-ți temele”"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.