Drogat şi băut la volan, un tânăr şi-a ucis pasagerul (Foto)

Un copil de 17 ani a murit, iar alte două persoane au suferit răni grave după ce șoferul a pierdut controlul volanului și a intrat cu mașina într-un parapet metalic. Șoferul a fost beat și consumase droguri înainte de a urca la volan.

“Un tânăr de 20 de ani, din comuna Cociuba Mare, judeţul Bihor, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia Cărăsău – Petid, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a intrat în coliziune frontală cu parapetul metalic de pe partea stângă a carosabilului, care a străpuns autoturismul prin mijlocul acestuia, autoturismul rulând cu parapetul în interior peste 27 de metri”, spun politistii bihoreni.

Un adolescent de 17 ani, pasager în autoturism pe scaunul din dreapta faţă, a suferit leziuni în urma cărora a decedat. Șoferul a suferit multiple leziuni, iar o copilă de 12 ani, pasageră în autoturism pe bancheta din spate, a suferit leziuni uşoare.

“În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că tânărul de 20 de ani care conducea autoturismul, prezenta o concentraţie alcoolică de 0,75 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, conducătorul autoturismului a fost testat pentru prezenţa substanţelor psihoactive în organism, rezultatul fiind pozitiv. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei şi a prezenţei în organism a substanţelor cu efect psihoactiv”, spune Poliţia.

Sursa foto: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.