O satmareanca la cel mai tare reality show din lume. Filmarile au avut loc in Africa de Sud (Fotogalerie)

Satmaraenca Alice Ardelean a participat, timp de 6 saptamani, la una dintre cele mai tari reality show-uri din lume – “The Fighter” (sezonul 2), in Johannesburg (Africa de Sud). In cadrul emisiunii-concurs au participat cele mai tari luptatoare din intreaga lume.

Emisiunea va fi difuzata din luna aprilie 2019 pe un post de televiziune din Africa de Sud, iar satmareanca noastra va fi urmarita de milioane de oameni de pe intregul mapamond.

“Am avut parte de cea mai tare experienta din viata mea, participand la reality show-ul “THE FIGHTER” sezonul 2, in Africa de Sud (Johannesburg) alaturi de 10 dintre cele mai tari luptatoare (flyweights) din toata lumea. Desi am fost aleasa ultima dintre cele 10, am dovedit ca sunt capabila sa lupt, castigand doua meciuri. Din pacate dupa al doilea meci, medicul prezent in acea seara a considerat ca am suferit o contuzie, ceea ce nu este adevarat, m-a suspendat pentru urmatoarele 15 zile iar meciul meu din semi-finala nu a mai avut loc, eu fiind inlocuita cu o alta concurenta din echipa mea. Din pacate lucrurile nu au mers bine pentru echipa mea pe tot sezonul, sunt totusi fericita ca am reusit sa aduc singurele 2 victorii pentru echipa #soldierboy”, spune Alice Ardelean.

Alice le multumeste tuturor celor care au sustinut-o pe parcursul celor 6 saptamani.

“M-am sintit ca o printesa desi am fost poreclita “Romanain Gangster” HAHAHAHAH. Mi-am trait visul fiind rasfatata la maxim. Am dat totul atat la antrenamente cat si la meciuri. S-a vazut rezultatul. Multumesc tuturor care m-ati sustinut si ati crezut in mine. Din pacate faptul ca am fost suspendata si nu am putut lupta semi-finala, nu a fost decizia mea. Eu am fost mai mult decat pregatita sa lupt. Multumesc Joe Silk Cummins, antrenorului meu care m-a impins sa particip la aceasta emisiune si multumesc antrenorului meu din Africa de Sud Garreth Soldierboy Mclellan pentru tot ce mi-a invatat pe perioadana 6 saptamani. Va iubesc!”, spune Alice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.