Prim adjunct nou la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare

Locotenent-colonel Adrian – Relu Ştirb a fost numit în funcţia de Prim Adjunct al Inspectorului-șef al Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Ordinul de numire în funcţie, semnat de către Inspectorul General al Jandarmeriei Române, vine ca urmare a promovării de către ofiţer a concursului organizat de către Jandarmeria Română la sfârşitul lunii ianuarie.

Născut la 8 martie 1972 în Zalău, lt. col. Adrian – Relu ŞTIRB este un ofiţer cu experienţă, fiind încadrat anterior la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj unde a îndeplinit succesiv funcţii de comandă şi în domeniul organizare-coordonare misiuni.

Este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2002, cu specializarea ştiinţe juridice, pentru ca mai apoi să-şi desăvârşească studiile urmând cursuri de master cu specializarea ştiinţe penale în cadrul aceleiaşi instituţii.

La nivelul unităţii noastre, principalele atribuţii de serviciu vor fi de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie de ordine şi siguranţă publică, urmărind îndeplinirea tuturor misiunilor cu maximă eficienţă, însoţite de o utilizare corectă a resurselor avute la dispoziţie.

Domnul locotenent colonel Ştirb Relu – Adrian nu este un străin pentru personalul Jandarmeriei Sătmărene, domnia sa fiind împuternicit începând cu luna martie a anului 2018 să exercite atribuţiile funcţiei de Prim Adjunct.

Odată cu titularizarea pe funcţie domnia sa a transmis tuturor colegilor principalele sale obiective: îmbunătăţirea şi eficientizarea modului de organizare a misiunilor şi creşterea siguranţei cetăţenilor judeţului Satu Mare.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.