Preotul de pe Facebook. Are 60.000 de enoriași

Un călugăr mai puțin tradiționalist a demonstrat că tehnologia poate fi folosită și… în voia Domnului! Aflat într-un schit dintr-o zonă de munte, din Argeș, preotul, bistrițean la origini, are o „turmă” de peste 60.000 de enoriași. 

Dornic să împărtășească Cuvântul Domnului, călugărul, pe numele său Ioan Danci, și-a făcut o pagină de Facebook.

Mesajele sale au fost citite și distribuite, iar „enoriașii” au ajuns acum să depășească 60.000. Așa cum recunoaște și călugărul, nu se aștepta să aibă un așa „succes”.

„Internetul este locul unde ne întâlnim astăzi cel mai ușor, mai ales cu tinerii! Ca și păstori de suflete, ca duhovnici, menirea noastră este să ţinem oamenii aproape de Dumnezeu și în Biserică. Acest lucru îl putem face hrănindu-i în Cuvântul lui Dumnezeu și sprijinindu-i moral și duhovnicește acolo unde găsim cădere și suferință. «Unde-i turma, acolo-i păstorul», spune mitropolitul Nestor, iar noi, ca preoţi, trebuie să fim mereu activi în propovăduirea Evangheliei, oriunde este nevoie și oricând, stând în mijlocul turmei de credincioși! Nu este meritul meu în privinţa popularității paginii de internet, este meritul oamenilor care doresc și sunt însetaţi de cuvântul lui Dumnezeu”, a explicat preotul.

Sursa: www.antena3.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.