Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, prevăzută în proiectul de buget al acestui an

Sursa de finantare pentru varianta de ocolire a municipiului Satu Mare a fost prevazuta in proiectul de buget in acest an. Sursa de finantare este de la Bugetul de Stat.

Printre proiectele importante pe care Ministerul Transporturilor, prin CNAIR SA, le derulează în acest an se numără și proiectarea și execuția Variantei de Ocolire a municipiului Satu Mare cu o valoare contractuală de 304.790.869,19 lei fără TVA.

Varianta de Ocolire a municipiului Satu Mare, în lungime de 19,54 km, are prevăzută o perioadă de execuție de 23 luni (5 luni proiectare și 18 luni execuție lucrări) și o perioadă de garanție de 24 luni.

Sursa de finanțare este de la Bugetul de Stat și a fost prevăzută în proiectul de buget al acestui an, mai ales că acest proiect este inclus și în programul de guvernare al PSD.

În prezent, proiectul se află în procedura de expropriere a ultimelor imobile de pe traseul obiectivului, precum și în cea de relocare a utilităților, astfel încât execuția lucrărilor să se poată desfășura fără impedimente.

Pentru finalizarea rapidă a exproprierilor CNAIR mizează inclusiv pe ajutorul nemijlocit al autorităților locale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.