Conferinta la Satu Mare: „Dezvoltarea emotionala a copilului”

Sătmărenii sunt invitați să participe în data de 20 februarie la conferința intutulată „Dezvoltarea emoțională a copilului pe etape de vârstă”. Evenimentul va avea loc la Centrul Cultural „G. M. Zamfirescu”.

Conferința publică ”Dezvoltarea emoțională a copilului pe etape de vârstă” va fi susținută de psihoterapeutul Diana Stănculeanu în sala Octavian Bud a Centrului Cultural ”G.M.Zamfirescu”.

Prețul biletului este de 25 de lei.

Biletele se pot achiziționa de la Centrul Cultural ”G.M.Zamfirescu”, etajul II, biroul 3, luni – vineri, între orele 10.00 – 16.00. Informații și rezervări la telefon 0261768608 sau 0740597439. Prezintă dr. Szatmari Anamaria.

Diana Stănculeanu este psihoterapeut specializat în terapii cognitiv comportamentale. A coordonat timp de 10 ani programul de combatere a violenței împotriva copiilor și a dezvoltat o rețea de centre comunitare de consiliere și psihoterapie pentru copil și familie în cadrul Organizației Salvați Copiii.

Ca parte a echipei Centrului Național pentru Sănătate Mintală, a contribuit la elaborarea Strategiei Naționale pentru Sănătatea Mintală a Copilului și Adolescentului. Este expert în educația parentală și formator acreditat în implementarea mai multor programe de educație parentală validate științific la nivel internațional.

În calitate de consultant în sănătatea și educația copiilor, colaborează cu numeroase școli și grădinițe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.