Filtre la intrarile in oras. Masinile trase pe dreapta

Astăzi, 15 februarie, între orele 06.00-10.00, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare au acţionat cu sprijinul structurilor din sistemul naţional de apărare şi ordine publică, pe principalele artere rutiere de intrare în oraşele şi municipiile de pe raza judeţului Satu Mare, în sistem integrat.

La acţiune au participat peste 80 de poliţişti din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale şi criminalişti, 18 jandarmi ai Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Satu Mare, 10 poliţişti din cadrul Biroului Judeţean Poliţiei Transporturi, 6 poliţişti din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră şi 1 specialist din cadrul Biroului pentru Imigrări al judeţului Satu Mare.

Scopul acţiunii l-a constituit asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor îndreptate contra vieţii şi integrităţii persoanei sau îndreptate împotriva bunurilor personale şi contra intereselor acestora, asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere şi asigurarea unui climat de siguranţă civică la nivelul judeţului Satu Mare.

În cadrul acţiuni au fost verificate 259 persoane şi 190 de autovehicule. A fost constatată o infracţiune la Legea 86/ 2006 (contrabandă cu ţigări) şi au fost aplicate 158 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 46.800 lei. De asemenea, au fost reţinute 6 permise de conducere, 4 certificate de înmatriculare şi s-au ridicat bunuri în vederea confiscării în valoare de 7 600 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.