Tigari ascunse in podeaua masinii. Peste 11.000 de pachete

Miercuri, 13 februarie, în jurul orei 21.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Petea, pe sensul de ieșire din țară, Istvan B., în vârstă de 43 de ani, cu dublă cetățenie româno-ucraineană. Acesta conducea un autovehicul marca Citroen Jumper, înmatriculat în Germania.

În baza analizei de risc, polițiștii de frontieră au efectuat un control amănunțit asupra autoturismului. Astfel, a fost descoperită ascunsă și nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, într-un spațiu special amenajat în podeaua autoturismului, cantitatea de 11.250 pachete cu țigări de proveniență ucraineană.

Cantitatea de ţigări în valoare de 131.625 lei a fost ridicată în vederea confiscării, iar șoferul este cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate sau marcate necorespunzător.

Totodată, autoturismul marca Citroen, în valoare de aproximativ 37.6000 lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.