Tarom muta curse de la Satu Mare la Baia Mare. Anuntul facut de companie

Începând cu data de 4 martie, TAROM își modifică programul de zbor pentru Baia Mare și Satu Mare, iar aeronavele TAROM vor opera cinci zile pe săptămână de pe ambele aeroporturi, către București și retur. Din martie, de pe Aeroportul Satu Mare va exista doar o cursa pe zi.

„Dorim să mulțumim partenerilor din Baia Mare și Satu Mare pentru întreg sprijinul acordat dezvoltării și promovării acestor rute către București și retur, iar călătorilor noștri le reamintim că, în prețul biletului TAROM sunt incluse un bagaj de cală, bagaj de mână, catering la bord și free check-in în aeroport”, spune conducerea companiei.
Zborurile de pe Aeroportul Internațional Maramureș au fost reluate după aproximativ doi ani de lucrări, la începutul lunii septembrie 2018, TAROM operând, în aceste luni, cu o frecvență de două zboruri săptămânale pe ruta Baia Mare – București și retur.

„Vestea primită azi mă bucură și dovedește faptul că ne îndeplinim promisiunile făcute maramureșenilor. Așa cum am anunțat, în urma discuțiilor pe care le-am avut cu reprezentanții TAROM s-a decis ca, începând cu data de 4 martie 2019, compania națională aeriană să opereze cinci zboruri pe săptămână pe ruta Baia Mare – București și retur, de luni până vineri. Urmează să discutăm și despre creșterea activității Aeroportului, dar și despre dorința pe care o avem cu toții, aceea de a aduce înspre și dinspre Baia Mare cât mai multe zboruri internaționale. Până în prezent, trei mari operatori de turism vor opera zboruri din Baia Mare către Antalya (Turcia) si retur, în perioada iunie – septembrie 2019, însă odată finalizate lucrările care se desfășoară în jurul aeroportului vom avea și foarte multe curse cargo”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.