Prefectura cere accelerarea ritmului de soluționare a dosarelor de fond funciar

Sala mică de ședințe a Palatului Administrativ a găzduit azi prima convocare a secretarilor unităților administrativ-teritoriale din județ.

Ședința de lucru, condusă de subprefectul Altfatter Tamás, a avut propuse spre dezbatere teme referitoare la îndeplinirea atribuţiilor prefectului de verificare a legalităţii actelor administrative adoptate de consiliul judeţean, consiliului local, sau emise de președintele consiliului județean și primarii unităților administrativ-teritoriale, a evidenței acestora precum și o analizare a circularelor transmise în teritoriu privind aplicarea legilor fondului funciar, a activității comisiilor locale de fond funciar precum și privind punerea în aplicare a sentințelor judecătorești definitive.

Conducerea Instituției Prefectului și-a exprimat deschiderea totală în vederea unei bune colaborări cu reprezentanții unităților administrativ-teritoriale pentru îndeplinirea prerogativelor instituționale.

Pe lângă alte intervenții, subprefectul județului Satu Mare a făcut un apel referitor la accelerarea ritmului de soluționare a dosarelor de fond funciar.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.