Soferi indisciplinati, amenzi multe in trafic

Luni, 11 februarie, polițiștii din Ardud au organizat o acțiune pentru prevenirea accidentelor rutiere de circulație pe DN 19A Mădăras și DJ 195A Ardud-Ghirișa, la care în prima parte au participat și specialiști din cadrul R.A.R. Satu Mare.

Cu această ocazie cu care au controlat 13 autovehicule și au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 2.740 de lei.

De asemenea, au fost ridicate 4 certificate de înmatriculare, pentru defecțiuni tehnice depistate la autovehicule, pentru lipsa asigurării obligatorie sau I.T.P. expirat.

Tot în cadrul activităților desfășurate de polițiști, a fost depistat un bărbat, de 64 de ani, din localitatea Ghirișa, care transporta cu un autovehicul, 1,2 mc de material lemnos pentru care nu a putut prezenta documente, astfel că a fost sancționat contravențional iar materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării.

În cadrul activităților desfășurate a mai fost identificat de polițiști, un bărbat, de 48 de ani, din localitatea Mihăieni, care se afla la volanul unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Fiind testat cu aparatul alcooltest a rezultat o concentrație alcoolică de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice de sânge pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.