Ministrul Gabriel Leș: “Investiții de amploare la Spiltalul Militar Central”

Spitalul Militar Central “Dr. Carol Davila” a fost utilat anul trecut cu aparatură performantă în valoare totală de 80.000.000 de lei. De asemenea, a fost demarat proiectul de extindere al spitalului, a declarat ministrul Apărării Naționale, Gabriel Leș.

“Achiziționarea a 71 de tipuri de echipamente medicale, cu o valoare de 80.000.000 lei, încadrarea a 199 posturi de personal civil contractual, demararea proiectului de extindere şi modernizare a Spitalului Militar Central, construcția unui Centru de recuperare şi a unui Centru de boli oncologice, dotat cu un nou buncăr de radioterapie, modernizarea şi dotarea unui Centru performant de diagnostic imagistic, reabilitarea energetică a tuturor clădirilor, implementarea sistemului de telemedicină a apărării, continuarea perfecţionării personalului medical specializat, inclusiv prin înfiinţarea unui Centru de medicină operaţională.

Sunt doar câteva dintre liniile care au marcat anul 2018 pentru Spitalul Universitar de Urgență Militar Central ”Dr. Carol Davila”.

Sunt convins că echipa de conducere va reuşi să ducă la îndeplinire priorităţile asumate în acest an, pe toate palierele activităţii gestionate de această importanţă instituţie din arhitectura Ministerului Apărării Naţionale.

Mult succes și felicitări întregului personal!”, spune ministrul Gabriel Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.