Google + se închide oficial. Vezi de când.

Contul tău personal Google+ va dispărea pe 2 Aprilie 2019. Așa începe mesajului trimis pe e-mail, de catre echipa Google +, utilizatorilor acestei aplicații.

Toți cei care dețin un cont personal sau gestionează o pagină Google + au primit mesaje prin care sunt notificați ca li se vor inchide conturile și paginile, in urma deciziei anunțate inca din luna Decembrie 2018.

Acest lucru se datorează gradului scăzut de utilizare și a dificultăților pe care le presupune menținerea unui produs de succes, care să se ridice la nivelul așteptărilor clienților, mai scrie in mesajul echipe Google +.

In continuarea mesajului, utilizatorii sunt direcționați sa își salveze și sa descarce conținutul conturilor/paginilor pe care le dețin, iar mai apoi se fac trimiteri către link-uri pentru a afla mai multe despre modificările survenite.

“Întreaga echipă Google+ îți mulțumește că ai făcut din Google+ un loc special. Le suntem recunoscători artiștilor, creatorilor de comunități și liderilor de opinie talentați care au făcut din Google+ căminul lor. Nu ar fi fost la fel fără pasiunea și dedicarea lor.

Google LLC 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043”, este finalul mesajul transmis.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.