Femeie împușcată în cap de un polițist. Victima în stare gravă

O femeie din judeţul Mureş a fost împuşcată în zona capului, din greşeală, de un poliţist care urmărea un şofer fugar. Victima este în stare gravă, internată în Clinica de Neurochirurgie.

Totul s-a întâmplat vineri, 8 februarie, în jurul orei 19.50. Un echipaj rutier din cadrul Poliției municipiului Reghin a efectuat semnal regulamentar de oprire unui conducător auto aflat în trafic. Acesta nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat deplasarea.

Polițiștii rutieri au plecat în urmărirea autoturismului.

Ulterior, polițiștii au depistat în trafic, pe raza localității Aluniș, autoturismul în cauză, efectuând și ei semnal regulamentar de oprire, însă nici de această dată conducătorul autoturismului nu s- a conformat.

Un polițist a tras un foc de armă asupra autoturismului în cauză. Un glonț a lovit, în zona capului, o femeie, de 59 de ani, din localitatea Aluniș, care se afla în zona respectivă, în calitate de pieton.

Ulterior, victima a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgențe Mureș, fiind apoi transferată la Spitalul Clinic Județean Cluj – Clinica de Neurochirurgie, pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.