Ministrul Gabriel Les, intalnire cu senatorul american Ted Cruz (Foto)

Ministrul Apararii Nationale, satmareanul Gabriel Les s-a intalnit azi, 8 februarie cu senatorul american Ted Cruz. Acesta este membru al Comitetului pentru Relații Externe din Senatul american.

“Programul de lucru în Statele Unite a debutat astăzi cu o întrevedere cu senatorul Ted Cruz, un membru marcant al Comitetului pentru Relații Externe din Senatul american, precum și al Comitetului Economic Reunit din Congres. Senatorul republican Ted Cruz a rămas consecvent viziunii conservatoare asupra politicii externe, pozițiile sale fiind deosebit de apreciate în campania electorală pentru prezidențiale.

În discuțiile cu oficialul american am exprimat poziția statului român privind nevoia de consolidare a posturii aliate la Marea Neagră, arătând totodată că nivelul excelent al colaborării bilaterale pe dimensiunea securitară trebuie replicat și în zona economică. Am fost plăcut surprins de nivelul profund al înțelegerii realităților din flancul răsăritean al Europei și am primit încă o dată asigurarea că parteneriatul nostru strategic constituie o bază solidă pe care vom putea construi proiecte de substanță”, spune ministrul Apararii nationale.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.