Doi vitezomani “taxati” de politisti

Polițiștii au desfășurat la data de 7 februarie, acțiuni de menținere a unui climat de ordine și siguranță publică și de combatere și prevenire a accidentelor rutiere, ocazie cu care au aplicat peste 110 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 27000 de lei.

În urma activităților desfășurate pe DN 19, în localitatea Pișcolt de către polițiștii Secției Poliție Rurală Petrești și specialiștii din cadrul R.A.R., au fost aplicate 22 de sancțiuni contravenționale, în valoare de peste 5500 lei și au fost ridicate trei certificate de înmatriculare, pentru anvelope necorespunzătoare și pentru folii neomologate aplicate pe autoturisme.

De asemenea, în cursul zilei de ieri, 7 februarie, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au aplicat în jur de 100 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 23 300 de lei.

Oamenii legii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto care nu au respectat normele rutiere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Dintre permisele reținute, 3 dintre acestea au fost ridicate pentru nerespectarea regimului de viteză fiind filmați și înregistrați de aparatul radar, conducători auto cu vârste cuprinse între 24 și 41 de ani, care rulau cu viteze de la 103 km/h până la 130 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.