Aparatura performanta pentru Spitalul Judetean. Urmeaza sa se semneze contractele

Consiliul Județean Satu Mare urmează să semneze contractele de finanțare pentru mai multe proiecte câștigate în cursul anului 2018, în cadrul Programului ENI CBC 2014-2020 Ungaria – Slovacia – România –Ucraina.

Astfel, au fost purtate discuții cu reprezentanții Spitalului Județean de Urgență (SJU) Satu Mare, instituție care a câștigat proiectul „Intensive care for future”, având ca partener Spitalul Regional pentru Copii din Mukachevo, regiunea Transcarpatia, Ucraina.

Investiția la Spitalul Județean de Urgență Satu Mare prevede dotarea Secției Neonatologie cu incubatoare, aparate pentru ventilație mecanică, mese radiante, inclusiv cu modul reanimare și ecograf; a Secției Anestezie şi Terapie Intensivă cu aparate pentru ventilație mecanică de înaltă performanță, inclusiv cu modul pediatrie, monitoare dotate cu transductor şi injectomate, respectiv EKG portabil, defibrilator, ecograf portabil şi monitor în locația Tășnad a SJU.

Bugetul total aferent proiectului este 1.100.000 euro, inclusiv TVA, fără cheltuieli neeligibile definite. Spitalul Județean de Urgență are definit un buget de 550.000 euro, din care 522.500 euro finanțare nerambursabilă şi 27.500 euro contribuție proprie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.