Tot mai multi oameni ajuta familia din Tataresti ! S-au strans peste 10.000 de euro !

10.851 de euro s-au strâns până în prezent pentru ajutorarea familiei cu 7 copii din Tătărești care și-au văzut casa mistuită de flăcări.

“Am trecut pragul de 10.000 si va suntem tare recunoscători ! Va multumim din suflet ! Stim ca mai avem de parcurs drum lung, dar avem nădejde si speranta ca vom reuși ! Cu oameni ca dvs, alături de noi, greul pare mai simplu de dus!” este mesajul postat pe Facebook.

“Poate nu întâmplător a “supravietuit” focului acest penar. Este al Ionelei ! Un semn ca viitorul ei nu e sumbru! E colorat în culorile speranței, bunătății, dragostei de aproape, credinței și ajutorului !”.

Un incendiu cu urmări dramatice s-a petrecut sâmbătă dimineață la o casă de locuit din localitatea Tătărești. Când cei 13 pompieri sătmăreni au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta violent atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia.

După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate.

Conturile pt donații pentru #casaoamenilorbuni sunt:

Banca Transilvania

Titular Papici Marcela – Pr Libotean Florin

Cont LEI RO24BTRLRONCRT0146227501
Cont EURO RO71BTRLEURCRT0146227501
Cont LIRE. RO29BTRLGBPCRT0146227501
Cont DOLARI. RO75BTRLUSDCRT0146227501.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.