Au jefuit o macelarie ! Erau inarmati pana-n dinti (Foto)

Jaf ca-n filme la o macelarie din Italia, comisa de doi romani. Acestia erau înarmaţi cu o puşcă şi pistoale. Românii au intrat peste măcelar ziua-n amiaza mare, mascaţi cu cagule şi înarmaţi până în dinţi.

Un cuplu a jefuit cu puşcă şi pistoale o măcelărie ompagnia di Vasto au primit un apel despre un jaf în derulare la măcelăria Di Nanno, pe șoseaua de centură din Histoniense.

Doi oameni mascaţi, înarmaţi cu o puşcă şi pistoale au intrat peste măcelar, l-au ameninţat, au luat toţi banii din casa de marcat şi după ce l-au legat pe proprietar au fugit.

În mai puţin de o oră cei doi făptaşi au fost prinşi şi s-a dovedit că era vorba despre un cuplu de români. El G.Z., ea G.P., ambii 48 de ani, rezidenți în Monteodorisio.
Poliţiştii au descoperit un adevărat arsenal, o puşcă, două pistoale, cartuşe, mănuşi, cagule de schi şi o şapcă, toate folosite la jaf. Cei doi au fost apoi confruntaţi cu înregistrările de pe camerele de supraveghere.

Poliţiştii au descoperit că femeia fusese de mai multe ori arestată în Italia pentru furt. Cei doi au fost plasaţi sub custodia poliţiei şi vor fi judecaţi pentru jaf armat.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.