Impresionant ! Pompierii ajuta familia din Tataresti ramasa fara casa

Gest impresionat din partea pompierilor satmareni. Acestia se alatura campaniei de sustinere a familiei cu 7 copii, ramasa pe drumuri.

„Ne alăturăm și noi campaniei de susținere a familiei cu 7 copii care, în urma unui incendiu, au rămas fără casă. Pompierii, mai mult decât oricine, asistă la adevărate drame și nu rămân indiferenți, chiar dacă acesta e serviciul lor”, este mesajul conducerii ISU „Somes” Satu Mare.

Un incendiu cu urmări dramatice s-a petrecut sâmbătă dimineață la o casă de locuit din localitatea Tătărești. Când cei 13 pompieri sătmăreni au ajuns la locul indicat, incendiul se manifesta violent atât la acoperișul casei, cât și în interiorul acesteia.

După ce s-au asigurat că toți membrii familiei au fost evacuați, pompierii au stins incendiul reușind să protejeze o altă casă de locuit aflată în imediata apropiere.

La momentul izbucnirii incendiului în casă se aflau părinții cu 6 dintre cei 7 copii. Din fericire, aceștia au reușit să se evacueze la timp, însă locuința și bunurile au fost distruse în totalitate.

„Povestea acestei familii ne-a sensibilizat și ne-am hotărât să ne mobilizăm cu toții. Astfel, fiecare pompier va contribui cu ceva pentru susținerea lor: fie prin donarea unei sume de bani, fie prin donarea unor materiale de construcții, fie prin donarea altor bunuri de care membrii familiei au nevoie”, spun pompierii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.