Au vrut să fugă de pedeapsă. Polițiștii i-au prins

Un barbat de 43 de ani, din judetul Satu Mare, urmarit la nivel national, pe numele caruia judecatoria Satu Mare a emis mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea la data de 30 iunie 2015, pentru infractiunea de furt, a fost prins la sfârsitul saptamânii trecute, de politistii din cadrul Politiei de Proximitate, in municipiul Zalau, in cadrul activitatilor de patrulare.

Cel in cauza are de ispasit o pedeapsa de 8 luni inchisoare.

Barbatul a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj si urmeaza a fi transferat la penitenciar in vederea executarii pedepsei.

Un alt satmarean, de 24 de ani, dat in urmarire nationala de catre Inspectoratul de Politie Judetean Satu Mare, a fost prins in 27 ianuarie de politistii din Salaj.

Cel in cauza fusese dat in urmarire nationala la data de 3 noiembrie 2018, banuit de comiterea unei infractiuni de tâlharie calificata. Pe numele acestuia, Judecatoria Carei a emis mandat de arestare preventiva.

Politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale si politistii din cadrul Politiei Orasului Jibou l-au identificat pe satmareanul de 24 de ani pe raza localitatii Muncel, sat cu numai 170 de locuitori din comuna Cristolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.