Se modernizeaza drumul care duce la manastirea din Capleni

Drumul județean Carei – Căpleni se modernizează! Conducerea Consiliului Județean s-a întâlnit la Căpleni, azi, 5 februarie, cu primarul comunei și reprezentanții constructorului, și au predat amplasamentul pentru demararea investiției pe drumul județean DJ108C Carei (DJ 108M) – Căpleni.

Porțiunea de drum cuprinsă în proiect pentru modernizare, începe în municipiul Carei și continuă în localitatea Căpleni, până după Biserica și Mănăstirea Franciscană ,,Sfântul Anton de Padova”.

Contractul de modernizare a fost semnat la mijlocul lunii decembrie 2018. Executantul are la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 9 luni pentru execuția lucrării. Vor fi modernizați 3,4 km de drum și vor fi amenajate rigole, șanțuri betonate, podețe și se vor realiza lucrări de siguranța circulației, respective marcaje, indicatoare rutiere, borne kilometrice.

Investiţia este suportată din fonduri PNDL II și din bugetul propriu al județului Satu Mare și este în valoare de 5,1 milioane de lei, sumă care include și TVA.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.