Să ajutăm familia din Tătărăști. 7 copii rămași fără casă

Familia cu 7 copii și Tătărăști a caror casa a ars din temelii in noaptea de sâmbătă spre duminică, are nevoie de ajutor. Micuții au nevoie de un acoperiș deasupra capului și toți oamenii cu suflet mare sunt invitați să întindă o mana de ajutor. 

“Nu-mi da pace un gand: cum sa ajung la toti acei oameni care pot si doresc sa ajute familia cu 7 copii, din Tatarasti, a caror casa a ars. Mi-ar place sa fiu Moș Crăciun si sa am ajutoare. Niste spiriduși. Cate unul prin fiecare instituție sau fabrica din Satu Mare. I-as ruga sa deschida o lista de donații și sa-si faca câteva minute sa le vorbească colegilor despre cei 7 copii a caror speranta de a mai avea vreodată o casa a lor e in mâinile oamenilor buni. Le-as explica spiridusilor ca e in regula sa ceri bani pt ca e o cauza nobila. Le-as explica sa nu neglijeze nici 5 lei pt ca pic cu pic se face marea. Le-as mai spune spiridusilor ca nu e alta faptă mai bună în lume decât sa-ti ajuți aproapele care e în necaz. Ca asta ne face oameni! Asta ne face buni!
Dar…nu-s Moș Crăciun…si nu am spiriduși…

Oare, n-ai vrea tu, cititorule, sa ma ajuți?
Ia o foaie si un creion. Spune-le colegilor tai despre tragedia celor 7 copii cărora le-a ars casa si roaga-i sa-ti dea putin din putinul lor. Deschide o lista de donații. Apoi, suna-ma (0747089509) sau scrie-mi. Împreună putem lua o căsuță!

PS În poza e una dintre mezinele familiei a cărei casa a ars! Azi, ea asteapta sa-ti pese!”, scrie Marcela Papici pe pagina sa de Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.