A început procesul negreșteanului care a ucis trei oameni. Două femei și un copil au murit în accident (Foto&video)

Azi, 4 februarie la Judecătoria din Constanța a început procesul negreșteanului de 33 de ani, Ionuț Mane care a ucis cu mașina trei oameni. Teribilul accident a avut loc în data de 21 noiembrie 2018 pe podul Ovidiu din Constanța.

În accident au murit două femei și copil. O a patra persoană a suferit răni grave.

Două femei şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit în data de 21 noiembrue intr-un accident petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. Șoferul vinovat de producerea tragediei este un barbat de 33 de ani din Negresti-Oas.

In urma impactului două femei au murit, iar un copil în vârstă de aproximativ trei ani a fost găsit în stop-cardiorespirator. În ciuda eforturilor depuse, copilul nu a mai putut fi salvat.

O altă persoană a fost rănită, suferind o fractură la mână şi un traumatism cranian. Victima a fost dusă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru îngrijiri medicale.

Accidentul a avut loc pe DN 2A, unde un autoturism Mercedes se deplasa dinspre M. Kogălniceanu către Constanţa. Pe podul rutier din zona localităţii Ovidiu, maşina a ajuns pe contrasens şi a lovit cu partea din stânga faţă un autoturism Hyundai care se deplasa regulamentar dinspre Constanta către M. Kogălniceanu. În urma impactului, autoturismul Mercedes s-a răsturnat.

Toate victimele se aflau în maşina al cărei şofer era nevinovat.

Şoferul celuilalt autoturism are 33 de ani, este din oraşul Negresti-Oaş, judeţul Satu Mare, şi emana halenă alcoolică.

În urma accidentului circulaţia rutieră a fost oprită pe ambele sensuri.

Un Comentariu la "A început procesul negreșteanului care a ucis trei oameni. Două femei și un copil au murit în accident (Foto&video)"

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.