Gravidă băgată în comă de un șofer beat. A pierdut sarcina (Foto)

O tânără de 25 de ani este în comă și a pierdut sarcina, după ce a fost lovită în plin de un șofer beat, la Sibiu. Accidentul a avut loc azi (duminică) 3 februarie), puțin după ora 04.00, la intrare în municipiul Sibiu.

Evenimentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul de 34 de ani care a produs accidentul era băut, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Două tinere care erau pasagere în celălalt autoturism au fost transportate de urgență la spital.

„Un echipaj de pompieri din cadrul ISU Sibiu a intervenit pentru descarcerarea a două femei, care au necesitat și asistență medicală. Una dintre ele, în vârstă de aproximativ 25 ani este în stare comatoasă. Ea este însărcinată, a fost intubata și transportată la spital de către echipaj Smurd. Cealaltă este conștientă, policontuzionata, are 17 ani și a fost preluată și transp la spital de către un echipaj Saj”, a declarat ISU Sibiu.

Tânăra de 25 de ani era însărcinată în două luni, dar din păcate a pierdut sarcina în urma accidentului. Femeia se află în comă, iar medicii sunt rezervați cu privire la șansele ei de supraviețuire.

Sursa: www.click.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.