Copilul din Sălaj, dispărut de două luni, găsit fără viață

Trupul fără viaţă al lui Tudor Niream, dolescentul dispărut în urmă cu două luni de la casa bunicilor din Recea, a fost găsit azi, 3 februarie în apele lacului Vârşolț. Pompierii au intervenit imediat la eveniment cu barcă şi ambulanță SMURD. 

“Cadavrul a ieşit la suprafaţă şi a fost văzut de o persoană care lucrează acolo la baraj. Este vorba despre cadavrul lui Tudor. Trupul lui a fost transportat la Zalău pentru autopsie. A fost mai cald şi cadavrul lui a ieşit la suprafaţă. Eu am zis că acolo la baraj este, pentru că l-am căutat peste tot şi nu am reuşit să dăm de el. Chiar în urmă cu trei zile am fost cu poliţia la pivniţa unei Biserici Catolice din Recea să vedem dacă e acolo şi nu a fost, iar astăzi a fost găsit în lacul Vîrşolţ. Sută la sută este el”, a spus Breda Lajos, primarul comunei Vîrşolţ, pentru sportulsalajean.ro.

“Tudor este un copil liniștit, fericit, pe care l-am iubit, îl iubim și îl vom iubi toată viața, spune tatăl băiatului”, a spus tatăl copilului. Ultima oară când a fost văzut, Tudor Niream i-a spus bunicii lui că se duce să se plimbe, precizează tatăl băiatului.

“Ultimele cuvinte ieșite din gura copilului nostru au fost <<Bunică, vezi că mă duc să mă plimb puțin!>>. De atunci, din acea seară nenorocită, nu mai știm nimic despre el. Apoi, poliția, noi, familia, prietenii, toată lumea a scotocit după el, să îl găsim. Nimeni nu a descoperit însă nimic, nici măcar un capăt de ață de care să ne agățăm. În schimb, doar speculații peste speculații. Însă pe noi speculațiile nu ne încălzesc cu absolut nimic. Pe cine ar încălzi? Vreau să le mulțumim din suflet tuturor celor care s-au implicat și încă se mai implică în căutările copilului nostru”, a precizat Claudiu Niream.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.