Accident mortal. O mașină din Satu Mare, implicată în tragedie (Foto)

Un accident soldat cu un mort și mai mulți răniți a avut loc sâmbătă (2 februarie) seara, la ora 21.00, în cartierul Iapa, în zona Cearda. Un tânăr de 19 ani aflat la volanul unui BMW înmatriculat în Maramureş a intrat cu viteză într-un VW Sharan înmatriculat în Satu Mare.

Un tânăr de 19 de ani din Săpânţa, pasager, a murit pe loc, iar ceilalţi patru au rămas toţi încarceraţi.

Tinerii încarceraţi au vârstele de 19, 21, 30 şi 31 de ani.

Teo Pop, tânărul din Săpânţa, nu a avut nicio şansă de supravieţuire, rănile suferite în urma teribilului accident fiind incompatibile cu viaţa.

Pe pagina de socializare a tânărului curg mesajele de condoleanţe şi de îndurerare.

“Condoleanțe familiei! De ce a trebuit sa nu mă asculti. Te-am chemat cu mine sa repetam si am insistat la telefon inainte cu 2 ore de a se intampla catastrofa aceasta! de ce a trebuit sa refuzi. Ai lasat familia cu o durere nespus de mare care nu va trece toata viata. Ti-ai lăsat fratele pe Ion si sora ta singuri la parinti. Nu am să te uit niciodată! Ai fost un prieten adevarat care nu m-a mintit sau tradat niciodata! Acuma tot ce am scris si mai scriu iti scriu cu lacrimi si durere in suflet ca ai fo ca un frate mai mic pe care nu l-am avut! Sper că vei fi bine acolo sus si ca o sa fi printre ingerii in rai si o să veghezi peste familia ta care te-a iubit ca și ochii din cap si te-a iertat daca ai gresit cu ceva! Parintii si fratii să fie tare si sa incerce sa treaca peste aceste dureri care o sa le ramana urme pe viata! Mie inca nu imi vine să cred asa ceva! Să ai țărâna ușoară și un loc intre ingeri suflet bun!”, este unul dintre mesajele îndurerate scris de Ierima Emanuel Georgel.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.