Pagina “Ai parcat ca un BOU – Satu Mare” închisă din cauza Poliției Satu Mare

După ce câțiva dintre cei care au comentat la o poză cu un Logan al Poliției parcat pe un loc destinat persoanelor du dizabilități în zona parcului central din Satu Mare, au fost chemați la poliția municipiului Satu Mare și au fost sancționați cu amendă sau cu avertisment, administratorii paginii de facebook “Ai parcat ca un BOU – Satu Mare” au decis să nu mai posteze nimic pe pagină ca semn de protest împotriva Poliției Satu Mare.

“Ai parcat ca un BOU – Satu Mare își suspendă activitatea în semn de protest față de Poliția Satu Mare care a amendat zeci de persoane din cauza că au comentat la poza cu MCV-ul parcat pe locul destinat persoanelor cu handicap. Vă mulțumim tuturor pentru înțelegere și susținere!” este ultimul mesaj postat de administratorii paginii în urmă cu foarte puțin timp.

Deși este vorba despre o acțiune extrem de ciudată în peisajul sătmărean, IPJ Satu Mare nu a comunicat deocamdată nimic referitor la această acțiune care cel puțin la prima vedere pare să fie una excesivă fapt care ridică și mai multe semne de întrebare asupra acesteia.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.