Ministrul Leș reacționează la scandalul momentului

“Asistăm în această perioadă la un veritabil paradox. Deși evocăm cu emfază Centenarul Marii Unirii, în realitate societatea românească a ajuns la un nivel de dezbinare aproape neverosimil. Violența de limbaj, ura, polarizarea au atins cote alarmante, astfel că dialogul constructiv și onest cu greu își mai fac loc în abordările publice.

Este adevărat că ne apropiem de un nou ciclu electoral, și că în astfel de intervale atmosfera devine mult mai încărcată. Însă, indiferent de context, atacurile josnice la persoană, nu își pot găsi justificare.

Dincolo de faptul că sunt tată a trei copii, încerc pe cât posibil să ma implic în activități caritabile care se adresează acelor micuți mai puțin privilegiați de soartă. Fiecare moment petrecut cu ei este un amalgam de bucurie și tristețe adâncă. Sunt multe feluri de a dărui, însă noblețea gestului de a adopta un copil nu are egal. Nu mi-am imaginat că până și o virtute, un gest profund creștinesc, pot deveni sursa unei controverse. Sper să ne regăsim echilibrul și buna cuviință pentru că un lucru este cert: pe ură nu putem întemeia nimic bun.” spune acesta intr-o postare pe Facebook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.