Decorațiuni frumoase, într-un loc de poveste (Fotogalerie)

Cele mai utile articole de bucatarie, cele mai moderne decoratiuni pentru living, produse practice si de rasfat, articole variate pentru dormitor, si nu numai, le gasiti la Nobila Casa. Din data de 5 decembrie ne gasiti si in noul mall de pe Drumul Careiului, in Shopping City Satu Mare.

Un loc de poveste unde esti asteptat cu mult drag si cu produse numai bune pentru a-ti decora locuinta (si nu numai), le gasesti de acum incolo si la parterul noului mall din municipiu, la Shopping City Satu Mare. Cum treci pragul magazinului te intampina o atmosfera calda, care te atinge direct la inima. Noul magazin si-a deschis portile chiar in ajun de Mos Nicolae, astfel ca satmarenii sunt asteptati sa treaca pragul unui spatiu generos, incarcat cu produse de calitate si la preturi care bat concurenta.

Te asteptam cu reduceri de pana la 10% valabile la toate produsele pana in data de 5 ianuarie 2019.

Si daca tot se apropie Sarbatorile de Iarna, te asteptam cu o gama variata de produse de Craciun, numai bune de asezate ca decor, sau de ce nu, de puse sub brad pentru a-i bucura pe cei dragi.

Magazinul de la Shopping City Satu Mare se gaseste la parterul mall-ului. Mai multe informatii despre produse si preturile acestora gasiti pe site-ul Nobila Casa: https://www.nobilacasa.ro/

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.