Un baietel de 9 ani are nevoie de ajutor

Emanuel Bala, un baietel de doar 9 anisori din localitatea bihoreană Inceşti, a fost diagnosticat cu leucemie, acum medicii i-au descoperit celule canceroase la nivelul capului.

Micutul va împlini 9 ani pe 16 decembrie. El a fost diagnosticat cu leucemie limfoblastică de tip B în luna mai a anului trecut, iar tratamentul cu citostatice părea că merge bine. În urmă cu două săptămâni, însă, băieţelul a început să aibă dureri de cap. Părinţii au crezut, la fel ca medicii care îl tratează, că era din cauza tratametului, dar apoi au urmat vărsături. Internat la secţia de Oncologie pediatrică a Spitalului Municipal Gavril Curteanu din Oradea pentru investigaţii amănunţite, pe 3 decembrie a primit noul diagnostic.

“Aşteptăm să mai primim ceva probe şi apoi să primim răspuns din Italia să vedem dacă ne va primi la Roma sau Pavia. Suma va trebui sa acopere cheltuielile pe durata șederii noastre acolo. Transplantul nu vom fi nevoiți să îl plătim cu banii noștri. Dar e nevoie să plecăm cu familie cu tot, deoarece durează cam 8-9 luni şi estimăm că va fi nevoie de cel puțin 12.000 euro, adică în jur de 1500 de euro pe lună”, a mai spus tatăl băieţelului.

Toţi cei care vor să îl ajute pe Emanuel şi pe familia lui pot dona şi în conturile părinţilor, deschise la Banca Transilvania, pe numele Bala Sînziana Niculina:

RO24BTRLRONCRT0392510501 (lei)

RO71BTRLEURCRT0392510501 (euro)

RO50BTRLCHFCRT0392510501 (franci)

RO29BTRLGBPCRT0392510501 (lire).

Sursa: www.ebihoreanul.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.