NICOVID … Un brand local unde cumperi si economisesti (Fotogalerie)

Un nou magazin NICOVID si-a deschis portile joi, 6 decembrie. Magazinul se gaseste pe B-dul Closca, nr 69.

Pentru foarte multi satmareni numele firmei NICOVID inseamna nu numai preturi mici, dar si o gama larga de produse alimentare si nealimentare. In prezent, NICOVID este lider pe piata satmareana la comertul cu amanuntul in magazine nespecializate, cu vanzare predominanta de produse nealimentare.

In noul magazin, satmarenii sunt asteptati cu o gama larga de oale de inox si granit, marmorate din aluminiu forjat, cratite, tigai, seturi de cutite, tavi si forme de cuptor, termosuri, prajitoare de paine, blendere, set farfurii, cesti de cafea si de ceai, produse din portelan, pahare de inalta calitate.

Sunteti in cautarea unui cadou frumos, util si durabil in acelasi timp ? Treceti pragul noului magazin de pe B-dul Closca, din incinta magazinului alimentrar.

Veti constata, ca odata cumparand si economisiti, timp si bani. De tot ce aveti nevoie in casa, in caminul dumneavoastra, fie articole de menaj, alimente, dulciuri, jucarii, cosmetice, detergenti, la noi le gasiti pe toate !

Magazinul este deschis de luni pana vineri, intre orele 08.00 si 17.00, respectiv sambata intre orele 08.00 si 13.00.

Modalitatile de plata la achizitionarea bunurilor din magazin sunt urmatoarele: numerar, cu cardul, cu tichete cadou doar de la Sodexo si Cheque Dejeuner.

NICOVID este o societatea satmareana, cu asociati satmareni, angajati satmareni si pentru satmareni. Afacerea satmareana a fost infiintata la inceputul anului 1995, devenind dintr-un depozit, un lant de magazine. Pe langa cunoscutele magazine de pe Aleea Universului si B-dul Lucian Blaga UU16, NICOVID a infiintat si magazinul de pe B-dul Closca nr. 69.

La NICOVID … cumperi si economisesti …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.