Shopping City Satu Mare si-a deschis portile (Fotogalerie)

Asa cum au promis, cei de la NEPI au inaugurat cu o zi mai devreme mall-ul de pe Drumul Careiului din Satu Mare. Evenimentul a avut loc astazi, 5 decembrie. 

Dintre oficialitati la eveniment au participat primarul Kereskenyi Gabor, viceprimarii Adrian Albu si Doina Feher.

Potrivit reprezentanților mall-ului, prin deschiderea complexului comercial au fost create 900 de locuri de munca.

Despre ofertele Spopping City Satu Mare au vorbit reprezentanții NEPI in cadrul unei conferințe de presă.

Deschiderea mult asteptatului mall din Satu Mare vine si cu o serie de reduceri.

Cel de-al 18-lea mall construit de către grupul NEPI Rockcastle în România găzduiește hipermarketul Carrefour ca magazin ancoră – cu o suprafață de vânzare de aproximativ 7.500 de metri pătrați, precum și un mix comercial adaptat. Special pentru inaugurare, Shopping City Satu Mare își va aștepta vizitatorii cu o multitudine de oferte speciale, cadouri și un weekend bogat în concerte, printre care și alte artiștilor Lidia Buble și Smiley.

„Ne bucurăm că reușim să inaugurăm Shopping City Satu Mare cu o zi mai devreme decât estimasem inițial. Interesul localnicilor pentru acest centru comercial ne-a depășit așteptările, astfel că îi așteptăm alături de noi începând cu ora 10:00, pentru a descoperi surprizele pe care le-am pregătit, ofertele exclusive din peste 35 de magazine, precum și evenimentele din acest weekend”, spune Lavinia Finta, Center Manager Shopping City Satu Mare.

Astfel, încă de la deschidere, centrul comercial va găzdui un inedit Muzeu al Figurilor de Ceară, în cadrul căruia vizitatorii vor putea vedea replici fidele ale personalităților preferate din întreaga lume, precum Regele Mihai I, Beyonce, Gică Hagi, Inna, Beyonce, Lionel Messi, Cristiano Ronaldo sau Enrique Iglesias.

În weekend, distracția se mută în parcarea Shopping City Satu Mare, unde, de la ora 16:00, încep spectacolele.

Sâmbătă:

-Open Wings Street Dance
-Școala populară de Arte
-Royal Team
-Petrică Mureșan și orchestra
-De la ora 20:00 – LIDIA BUBLE

Duminică:

-CS Cetate Ardud
-XXL Band
-R.U.A.
-De la ora 20:00 – SMILEY

Ca la orice sărbătoare, Shopping City Satu Mare vine cu o mulțime de cadouri. Din ziua deschiderii și până duminică, 9 decembrie, vizitatorii se pot bucura de reducerile și promoțiile oferite de cele mai mari branduri, pentru toate vârstele și interesele.

În prag de Moș Nicolae, în perioada 5-6 decembrie, hipermarketul Carrefour Satu Mareîși așteaptă clienții cu promoții la toată gama de jucării. Astfel, vor fi oferite reduceri sub formăde cupoane de cumpărături, reprezentând 50% din valoarea jucăriilor achiziționate în perioada dedicată campaniei.

Pentru pasionații de fashion și încălțăminte, magazine precum Orsay și LC Waikiki au pregătit discounturi de 20% la toate produsele, Benvenuti oferă până la 40% reducere la articole selecționate, încălțămintea de la CCC vine cu un preț mai mic cu 20%, în timp ce Deichman recompensează cumpărăturile prin 20% discount la al doilea articol și încă 30% la al treilea articol achiziționat.

Nu sunt uitați nici pasionații de sport, astfel că la Hervis încălțămintea Puma Smashla costă doar 119,99 lei, în timp ce produsele de cosmetică de la Yves Rocher și Sensiblu vin alături de cadouri și surprize, iar in magazinul DM, la cumpărături de minimum 50 lei, clienții vor primi cupoane de reduceri pentru a achiziționa orice parfum.

Gadgeturile moderne, inovațiile tehnologice și cele mai performante echipamente electronice și electrocasnice vor fi, de asemenea, disponibile în magazinele Altex, Orange sau Vodafone.

La Pepco sunt sărbătoriți atât cei dornici de o sesiune dinamică de shopping, dar și cei pur si simplu nehotărâți, pentru că își pot cumpăra orice își doresc la prețuri ce încep de la doar 9,99 lei.

Investiția în Shopping City Satu Mare, are o suprafață închiriabilă de 29.000 de metri pătrați dispuși pe două niveluri, iar investitia a fost de circa 40 de milioane de euro. Shopping City Satu Mare este construit pe un teren de aproximativ 6 hectare și va avea o parcare de 1.000 de locuri dispusă pe două niveluri.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.