Vrei o dantura perfecta ? Noi am gasit solutia

Daca vrei sa ai o dantura perfecta, care sa permita zambetului tau sa patrunda in inimile celor din jur ai nevoie de serviciile unui cabinet de stomatologie dotat la ultimele standarde, si, desigur, de priceperea unui medic stomatolog.

Nu mai trebuie sa cauti. Noi l-am gasit pentru tine. Este vorba despre dr. Cristian Ungur care la cabinetul sau de pe strada Bobocului UK 30, face adevarate minuni si reda danturii tale stralucirea binemeritata.

Profesionalismul dr. Cristian Ungur este cel care il recomanda pentru pacientii sai, si nu in ultimul rand, dotarea cabinetului sau stomatologic.

Si pentru a nu mai lasa loc de indoiala, o dantura perfecta merita si un zambet pe masura. Dr. Cristian Ungur este recomandat cu multa caldura si de catre, Cristina Man, realizatoare de emisiuni la un post national de televiziune.

Ce poate fi o multumire mai mare pentru o dantura perfecta, decat un zambet frumos ?

„Alegeti cu incredere serviciile cabinetului stomatologic al doctorului Cristian Ungur. Ii multumesc din suflet pentru profesionalismul de care a dat dovada”, a subliniat Cristina Man.

Adresa cabinet:

CMI DR. CRISTIAN UNGUR MIRCEA

Dr. CRISTIAN MIRCEA UNGUR: 0745107779

DR. ANA MARIA UNGUR: 0745251498

Strada Bobocului, UK 30.

Telefon: 0361 – 420444.\

Orar: 09.00-16.00

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.