NEYES ajunge în Satu Mare la Pearl Beauty Center, sprâncene cu aspect natural

Ce tehnică alegi pentru modelarea sprâncenelor? Desigur trebuie să optezi pentru un tratament de stilizare a sprâncenelor la cel mai înalt nivel de calitate, realizat de profesioniștii care creează stilul perfect pentru sprâncene în funcție de fizionomia feței. Cea mai bună alegere este metoda NEYES pentru a obține un efect de sprâncene naturale, perfecte.

Ce este NEYES? O tehnică profesională de stilizare a sprâncenelor prin care se aduc sprâncenele la forma perfectă. Este un sistem complex de stilizarea sprâncenelor prin care obții un aspect impresionant, cu sprâncene naturale, deosebit de frumoase.

Tratamentul NEYES este realizat la salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare de un cosmetician specialist, care are experiență în acest domeniu. Cu ajutorul lui se stabilește forma corectă a sprâncenelor în funcție de fizionomia feței și aspectul ochilor. Părerea unui specialist este importantă și în alegerea culorii sprâncenelor. Doar cu ajutorul unui cosmetician calificat vei putea obține un aspect îmbunătățit al chipului.

Tratamentul NEYES este profesional și foarte complex. După o consultare cu specialistul de la salon se stabilește exact:

-Forma sprâncenelor: curbată, dreaptă, rotundă, pătrățoasă, ascuțită
-Culoarea sprâncenelor: deschis, mediu, închis
-Grosimea sprâncenelor: groase, subțiri sau foarte subțiri
-Modul cum vor arăta sprâncenele: mai elegante, naturale, fine, bine definite, intense.

Tratamentul presupune vopsirea sprâncenelor cu produse de calitate, care nu irită pielea. Se alege o vopsea care să se potrivească perfect culorii ochilor și fizionomiei. Toate produsele NEYES sunt profesionale. Prin această tehnică se vopsesc doar firele de păr ale sprâncenelor, nu și pielea. Sunt numeroase combinații de vopsele speciale pentru sprâncene.

Întotdeauna stilizarea sprâncenelor se face în funcție de dorințele personale ale fiecărei cliente în parte. Niciodată specialiștii de la noi de la salon nu ar ignora dorințele clientelor indiferent de ce tratament de înfrumusețare aleg. Acest lucru ar fi foarte neprofesional. Dorința noastră este ca fiecare clientă să plece mulțumită de rezultatele obținute în urma aplicării tratamentelor la noi la salon.

În cazul terapiei de modelare și stilizarea sprâncenelor prin tehnica NEYES se folosește mini epilatorul profesional cu ceară care are un sistem ce calmează pielea și reduce roșeața. Sprâncenele sunt realizate cu folia șablon personalizat. Aceasta se poate folosi și acasă în scopul ajustării formei sprâncenelor. Șablonul personalizat este un instrument inovator, se realizează pentru fiecare clientă în parte în doar câteva minute.

Tratamentul NEYES este profesional, sigur, foarte eficient, nu produce daune pielii pe termen lung.

Te invităm la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare pentru a avea și tu sprâncene spectaculoase prin acest concept de stilizarea sprâncenelor NEYES. Vei vedea că sprâncenele vor arăta perfect, astfel nu vei avea nevoie de machiaj pentru ele, vei putea economisi timp dimineața, lucru important mai ales atunci când te grăbești.

Cu tehnica NEYES îți poți schimba forma sprâncenelor atunci când dorești. Dacă anul acesta îți plac sprâncenele mai groase este perfect, iar dacă îți dorești anul următor sprâncene mai subțiri, poți face această schimbare cu sistemul de stilizare NEYES.

Te așteptăm cu drag la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare.

Avantaje:

-Te poți programa la o consultație gratuită.
-La noi toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase.
-Clieții fideli au reduceri semnificative la tratamente.

Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.

Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla ofertele și promoțiile care se fac la salon.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045281.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.