Alegeri în PSD Satu Mare, la municipiu. Cine este președintele

Actualul ministru al Apărării Naționale, Gabriel Leș a fost desemnat în funcție de președinte al Organizației Municipale a PSD Satu Mare. Alegerile au avut loc azi (2 decembrie) după-amiază. 

De asemenea, delegații l-au ales în funcția de președinte executiv pe consilierul municipal Ciprian Craciun, iar secretar executiv pe Cecilia Marinescu.

În urma votului, vicepreședinți au fost aleși: Octavian Ardelean, Bran Ioana, Ionut-Antonio Bujor, Alina Chiș, Dumitru Fanea, Florin Iura, Maria Măcelaru, Adrian Micle și Gabriel Mihali.

Din Biroul Municipal vor mai face parte consilierii municipali care nu au fost aleși în alte funcții în urma votului de astăzi, președintele Organizației Muncipale de Femei, președintele Organizației Municipale de Tineret, președintele Organizației Municipale de Pensionari, președintele PES Activists – Municipiul Satu Mare, dar și președinții de organizații locale.

“Mă onorează și mă responsabilizează funcția cu care m-au învestit colegii mei din municipiul Satu Mare și îmi asum să muncesc alături de ei, cot la cot, pentru ca Organizația Municipală a PSD Satu Mare să funcționeze la valoarea pe care trebuie să o aibă o organizație a primului partid politic din România”, a declarat după conferința de alegeri noul președinte Gabriel Leș.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.