Satu Mare invesmantat in straie de sarbatoare (Foto)

Satmarul a imbracat in aceasta seara (azi, 30 noiembrie) straie de sarbatoare. Primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor a dat drumul iluminatului ornamental de sarbatori.

“Startul” de sarbatori s-a dat de la bradul amplasat in Piata Libertatii, acolo unde primarul a apasat butonul pentru a poorni iluminatul festiv.

După pornirea iluminatului festiv, Ella Bella, Caravana Anima, maestrul Cserey Csaba și spiridușii au traversat parcul colindând până au ajuns pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu. Toată zona centrală este îmbrăcată în luminite, iar clădirile reprezentative sunt iluminate cu motive de Crăciun.

Figurinele luminoase amplasate în parcul din Piața Libertății, precum și cele de pe Pasajul Corneliu Coposu completeaza atmosfera de sărbătoare.

Incepand de astazi, în zona centrală, se vor simți și mirosurile specifice de scorțișoară, vin fiert, se vor putea degusta dulciuri, iar cei care caută un cadou pentru cei dragi vor putea alege dintre produsele aduse de meșteșugarii prezenți pe Pasajul Corneliu Coposu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.