Seri Pozitive: „Voluntariatul, o investiție în tine!”

Asociaţia Schimbare Pozitivă din Cluj-Napoca vă invită la Seri Pozitive, seri de socializare și încărcare cu energie pozitivă. Se creează un cadru de întâlnire şi împărtăşire de informaţii, temele dezbătute sunt teme actuale pe domenii de interes și sunt susținute de invitați din comunitate cu experiență în domeniul prezentat. La finalul întâlnirii iți propunem o jumătate de oră de socializare pentru a integra mai bine informațiile primite și a împărtăși din experiența personală cu ceilalți.

Întâlnirile din Satu Mare au loc o dată pe lună și sunt conduse de către Delia Danea – psihoterapeut.

Tema lunii decembrie este: „Voluntariatul, o investiție în tine!”. Invitatul serii este Cristian Pașca.

Suntem în secolul vitezei și tot programul nostru se desfăşoară în ritm alert. În acest context poate fi dificil să încercăm să găsim timp pentru activităţi în folosul altora, pentru acţiuni de voluntariat. Chiar dacă viața noastră se derulează zi de zi într-un ritm alert, tot mai multe persoane își dau seama că voluntariatul le poate oferi un alt fel de a interacționa cu oamenii. Voluntariatul înseamnă să oferi din timpul tău celor ce au nevoie de el sau cărora le poți adăuga valoare în sensul cel mai profund.

Sunt Cristian Pașca și vin la această întâlnire cu bucurie pentru că am ocazia să împărtășesc ce a adus voluntariatul în viața mea. Reprezint Asociația Rotaract Club Satu Mare și împreună cu colegii mei din tară și străinătate desfășurăm activități pentru tineri cu vârste cuprinse între 18 și 30 de ani.

Rotaract Satu Mare și-a pus bazele în 2004, iar în 17 noiembrie 2005 Rotaract Club Satu Mare a intrat în marea familie Rotary International. Suntem un grup dinamic, plin de energie și aspirații, unit în diversitate și țeluri comune. Credem cu tărie că schimbarea în bine este un act de voință și suntem hotărâți să depunem toate eforturile în acest sens. Căutăm să ne dezvoltăm aptitudinile de leadership prin asumarea de responsabilităţi şi standarde etice, respectând valorile morale, drepturilor individuale, egalitatea șanselor și demnitatea. Nu uităm niciodată să ne bazăm unii pe alții și, bineînțeles, să ne distrăm.

Despre activitățile noastre și despre ce putem face ca să fim folositori în comunitățile noastre, voi vorbi în această seară. Vă aștept!

Data: 4 decembrie 2018, ora 18:00 – 20:30

Locația: Centrul Cultural „G.M. Zamfirescu”, Bld. Transilvania, nr. 3

Înscrieri: https://www.schimbarepozitiva.ro/voluntariatul-o-investitie-in-tine/

Te așteptăm, într-un nou concept, alături de noi pentru a face diferența în aceasta lume gri. Adu și tu o doză de energie pozitivă în viața ta și a celorlalți.
Pentru o mai bună organizare, la intrarea în sală, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE minimă recomandată de 20 lei, necesară pentru susținerea acestui proiect adresat comunității.

Setează-ți intenția de a fi alături de noi și toate se vor aranja pentru tine.

Partenerii Serilor Pozitive Satu Mare sunt: Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, Sătmăreanul, Jurnalul din Ardeal, Jurnalul de Satu Mare și SM Live.

Persoana de contact: Delia Danea – psihoterapeut, coordonator proiect Seri Pozitive Satu Mare, telefon 0773 – 974.519 , pagina facebook Delia Danea – Psihoterapeut

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.