Municipiul se îmbrăcă cu cele mai frumoase luminițe de Crăciun (Foto)

Ca în fiecare an, în perioada sărbătorilor de iarnă, zona centrală a municipiului Satu Mare strălucește de veselie.

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, îi invită pe sătmăreni și înacest an să fie prezenți la pornirea iluminatului festiv. Astfel, vineri, 30 noiembrie, de la ora 19.00, toți sătmărenii, cu mic, cu mare, sunt așteptați în fața bradului amplasat în Piața Libertății pentru a fi alături de Ella Bella, Caravana Anima și spiridușii, care au pregătit un spectacol special dedicat acestui moment.

După pornirea iluminatului festiv, Ella Bella, Caravana Anima, maestrul Cserey Csaba și spiridușii vor traversa parcul colindând până vor ajunge pe platoul de evenimente de pe Pasajul Corneliu Coposu. Toată zona centrală va fi îmbrăcată în luminite, iar clădirile reprezentative vor fi iluminate cu motive de Crăciun.

Figurinele luminoase amplasate în parcul din Piața Libertății, precum și cele de pe Pasajul Corneliu Coposu vor completa atmosfera de sărbătoare, astfel încât seara să fie una veselă pentru toți cei care așteaptă cu nerăbdare aceasta perioada din an.

Tot începând de vineri, în zona centrală, se vor simți și mirosurile specifice de scorțișoară, vin fiert, se vor putea degusta dulciuri, iar cei care caută un cadou pentru cei dragi vor putea alege dintre produsele aduse de meșteșugarii prezenți pe Pasajul Corneliu Coposu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.