Zeci de elevi din Pișcolt au primit echipament sportiv din partea clubului Rotaract Satu Mare !

Sub acest titlu generic, ne-am gândit, noi, cadrele de la Școala Gimnazială Pișcolt, să sensibilizăm elevii în vederea practicării sportului pentru fortificarea organismului, petrecerea în mod plăcut, recreativ și util a timpului liber prin activitățile sportive desfășurate, să evităm sedentarismul, precum și refacerea organismului după orele de activitate școlară.

Prin antrenamente și jocuri sportive vom forma deprinderi motrice de bază specifice jocului de handbal, vom contribui la călirea organismului, la realizarea unor obiective specifice educației intelectuale, morale și estetice elevilor școlii noastre; iar prin exercițiile și manifestările sportive în aer liber vom contribui la întărirea sănătății minții și trupului, la menținerea echilibrului psihic, individual și colectiv.

Pornind de la aceste obiective, profesorii de educație fizică, Alina Uifaluşi și Gheorghe Vezendan, au înființat două echipe de handbal: una de fete, respectiv una de băieți. Roadele nu au întârziat să apară.

În luna iulie, am fost plăcut surprinsă de vizita domnului Cristian Pașca, președintele Rotaract Club Satu Mare, care dorea să sprijine școala noastră. Astfel, elevii se pot bucura acum de echipamente și genți sportive, datorită donației venite din partea clubului.

Este un gest frumos, care ne ajută foarte mult. Acest echipamentul sportiv oferă copiilor posibilitatea de a practica un sport de echipă, de a petrece frumos timpul liber.
MULŢUMIM Clubului Rotaract Satu Mare și domnului președinte Cristian Pașca pentru că ne-au făcut această surpriză! Dumnezeu să vă dea putere în toate acțiunile pe care le întreprindeți!”, a menționat prof. Liana Erdei, directorul Școlii Gimnaziale Pișcolt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.