Se anunta distractie mare la NEPI. Ce au pregatit organizatorii

Reprezentantii Shopping City Satu Mare vin cu un mesaj pentru satmareni in care prezinta programul zilelor imediat urmatoare deschiderii din 5 decembrie a complexului comercial.

“Ai aflat, nu-i așa? Din 5 decembrie, Shopping City Satu Mare își deschide porțile, exact la timp să petrecem sărbătorile alături de voi și să vă facem cadou brandurile voastre preferate, promoții, concursuri și super evenimente. Începem în forță și vă așteptăm cu oferte speciale de deschidere și un weekend de poveste, pline de surprize.

Pe 8 decembrie, dăm tonul distracției cu mișcări de streetdance și breakdance, continuăm cu multă bună dispoziție pe ritmuri populare românești și maghiare, iar pe seară fredonăm “Le-am spus și fetelor” alături de Lidia Buble.

Surprizele nu se opresc aici. Duminică, 9 decembrie, te așteptăm nu cu unul, ci cu două mega concerte: R.U.A. începând cu ora 18:30 și Smiley, începând cu ora 20:00.

Tot ce trebuie să faci este să îți eliberezi programul, pentru că ne-am ocupat noi de restul. Știi deja unde trebuie să fii pe 8 și 9 decembrie. Te așteptăm cu toată gașca de prieteni!

Descoperă programul complet al evenimentelor: http://bit.ly/2FAheSB“.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.