Negresteanul care a omorat trei persoane vrea in libertate. Primele declaratii (Foto&video)

Ionut Mane, negresteanul de 33 de ani, cel care se face vinovat de accidentul mortal in urma caruia trei persoane si-au pierdut viata in data de 21 noiembrie in judetul Constanta, cere sa fie pus in libertate. Va reamintim ca Judecatoria Constanta a dispus arestarea preventiva a acestuia pentru 30 de zile.

Acesta le-a spus judecatorilor ca ii pare rau pentru cele intamplate. Referindu-se la faptul ca soferul a fugit de la locul accidentului, avocatul acestuia spune ca tanarul a suferit un soc emotional puternic si ca nu a fost coerent in gandire.

Teribilul accident a avut loc in seara zilei de 21 noiembrie pe DN 2A, pe podul de la Ovidiu care traverseaza canalul Ovidiu – Poarta Alba.

Tânărul circula beat și cu viteză, la volanul unui bolid Mercedes, spun jurnalistii de al ObservatorTv.

Bunica, mama şi nepoata de doar 3 ani au murit după ce maşina în care se aflau a fost spulberată de masina condusa de Ionut Mane.

Imediat după producerea nenorocirii, tânărul a încercat să fugă, însă a fost prins de un poliţist şi un militar aflat în timpul liber.

Reamintim că in seara zilei de 21 noiembrie, pe podul rutier din zona localității Ovidiu, tânărul de 33 de ani a pătruns pe contrasens și a acroşat cu partea stângă faţă autoturismul Hyundai, care se deplasa regulamentar dinspre Constanţa către Mihail Kogălniceanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.