Unde îți poți pune extensii de gene fir cu fir în Satu Mare cu look natural

Vrei să ai gene personalizate în funcție de caracteristicile fizice individuale? Cred că niciodată genele naturale nu sunt suficient de frumoase, de pline, de conturate și de lungi. De aceea îți poți îmbunătăți aspectul chipului prin aplicarea de extensii de gene la ochi, care sunt sigure și durabile.

Alege produsele Xtreme Lashes pentru că imită genele naturale, sunt super-lungi, de calitate extraodinară, sunt produse de compania americană cu același nume. Compania Extreme Lashes a fost întiințată în anul 2005 și a deveni lider mondial pe piață. Orice femeie care își dorește să fie mai frumoasă ar trebui să aleagă produsele de brand Xtreme Lashes pentru că se remarcă prin calitate înaltă. Această companie face ca acest concept de styling să fie unul personal.

Poți încerca aceste extensii de gene noi acum și în Satu Mare, dacă vizitezi Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din acest oraș. Vei vedea că modul de aplicare este meticulos, inovator, iar efectul obținut la final este de-a dreptul incredibil. Aplicarea extensiilor de gene la noi la salon este realizată de stiliști instruiți la cel mai mare nivel posibil, ei au urmat cursurile academiei Xtreme Lashes, care sunt profesionale și riguroase. Poate părea greu de crezut dar se învață foarte mult despre această tehnică de aplicare a extensiilor de gene cu produse Xtreme Lashes.

Extensiile de gene sunt foarte variate și într-o gamă vastă de culori. Sunt 800 de tipuri de gene, disponibile în 4 curburi diferite, peste 10 lungimi și 3 grosimi. Genele se aplică cu ajutorul unui adeziv care a fost testat în America și care nu produce niciun fel de disconfort (iritații sau efecte secundare). Adezivul Flex Fusion este cel mai bun din lume pentru aplicarea extensiilor de gene Xtreme Lashes, nu degradează genele naturale. Timpul de fixare este extrem de rapid, nu este nevoie să aștepți 48 de ore pentru întărire.

La Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center se aplică extensiile de gene într-un mod profesional, iar designul poate fi personalizat în funcție de fizionomia clientei. Se aplică un număr de 160-260 de gene fir cu fir la fiecare ochi, sau chiar 400 de gene pentru fiecare ochi.

Se obține un efect de gene mai lungi, mai negre, perfect conturate, mai dese, privirea va fi cu siguranță mai atrăgătoare. Se poate opta și pentru un efect puțin mai extravagant, prin aplicarea de cristale Swarovski.

Extensiile de gene reduc timpul de machiaj dimineața. Nu mai este nevoie de rimel, pentru că genele sunt lungi, negre și dese. Dacă totuși se dorește aplicarea unui rimel, se recomandă produsul special de gene Mascara de la Xtreme Lashes. De asemenea, ca demachiat pentru ochi nu trebuie folosit orice produs, în acest caz este recomandat Makeup Remover sau oricare alt produs de brand Xtreme Lashes care va fi desigur unul profesional.

Pentru extensiile de gene trebuie folost îngrijitorul de gene Xtreme Lashes Coating, cam de 2 ori pe săptămână.

Te așteptăm cu drag la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare, te poți programa gratuit. Te informăm încă de pe acum că ai și alte avantaje:

La noi toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase.
Clieții fideli au reduceri semnificative la tratamente.
Pentru mai multe informații ne poți urmări și pe pagina de Facebook și pe site.
Te poți abona prin sms pe site, pentru a afla ofertele și promoțiile care se fac la salon.
Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045281.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.