Percheziții la traficanții de droguri. Cannabis și arme

Doi bărbați din Oradea au fost surprinși în flagrant în timp ce încercau să vândă cannabis. La locuințele acestora au fost descoperită o cultură indoor de cannabis și au fost ridicate peste 1,7 kilograme de cannabis.  

Joi, 22 noiembrie, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea – Serviciul Antridrog, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. –S.T. Oradea, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, au surprins în flagrant delict, pe raza municipiului Oradea, doi bărbați de 30, respectiv 34 de ani, ambii din Oradea, în timp ce încercau să comercializeze câte 65 de grame de cannabis fiecare.

În urma cercetărilor efectuate, au rezultat indicii că persoanele în cauză, în cursul anului 2018, ar fi cultivat plante de cannabis indoor, respectiv outdoor.

În urma perchezițiilor domiciliare efectuate la data de 22 noiembrie pentru documentarea și probarea activității infracționale a celor două persoane, la domiciliul bărbatului de 34 de ani a fost descoperită o cultură indoor de cannabis, fiind recoltate 39 de plante în diverse stadii de dezvoltare, rezultând o masă brută totală de 605 grame.

În aceeași locație au fost găsite 361,6 grame de cannabis uscat, o armă neletală cu aer comprimat, precum și materiale și instrumente folosite la cultivarea cannabisului.

Totodată, la domiciliul orădeanului de 30 de ani au fost descoperite 749,8 grame de cannabis, provenite dintr-o cultură proprie, toate fiind ridicate în vederea cercetărilor.

La data de 22 noiembrie, cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.