Minore exploatate sexual. Un barbat retinut

Polițiștii de Combatere a Criminalității Organizate din Sălaj, cu sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română, sub coordonarea DIICOT, au prins în flagrant delict un bărbat, din Zalău, bănuit de comiterea infracţiunilor de trafic de minori şi trafic de persoane. Acesta a fost reţinut.

La data de 22 noiembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Sălaj, sub coordonarea D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Sălaj, au prins în flagrant delict, pe raza municipiului Zalău, un bărbat de 29 de ani, din Zalău, care recruta două minore, în schimbul a 200 de lei, pentru a întreţine relaţii sexuale cu doi bărbaţi la o pensiune din municipiu. Asupra acestuia au fost găsite şi ridicate un telefon mobil, o cartelă şi un bisturiu chirurgical, folosite în activitatea infracţională.

Din cercetări a reieșit că în perioada august 2017-noiembrie 2018, bărbatul ar fi racolat mai multe tinere, cu vârste cuprinse între 16 şi 32 de ani, pe care le exploata sexual în diferite locaţii cu regim hotelier, de pe raza municipiului.

Cel în cauză fost reținut, cercetările continuând sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de minori şi de persoane.

La activități au participat și polițiști din cadrul structurilor de combatere a criminalității organizate Cluj şi Bistrița Năsăud.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.